Продължете към съдържанието
Контакти:
Телефон: 0896 53 90 57
Email: office@tllessons.com

Съвместни проекти

Image

Генерално Консулство на Република Турция, град Пловдив

Генерално Консулство на Република Турция се занимава с водене на регистрите по гражданско състояние за актове, издадени в самото Консулство, приемане на актове, издадени от чуждестранни власти и предаването им за вписване в турските общини, приемане на съдебни решения и мерки, постановени в Турция и предаването им на компетентни институции.

Консулството предлага много услуги в помощ на своите сънародници, подкрепя бизнес началата между двете страни и неимоверно подпомага студентите с турско гражданство.

Към сайта на Генерално Консулство на Република Турция

Image

Verstraete Enterprisesе с представител в България V TECHNICA

Verstraete Enterprisesе е търговското наименованиена пет отделни компании с автономност, регионални клонове и независимо управление, имащи за цел максимално да разширят дейностите си в секторите електротехника и комунална инфраструктура.

Корпорацията е водeща сила на пазара за монтаж, свързване и поддръжка (както и дежурства по поддръжката) на технически инсталации за електротехника, осветление, телекомуникации и други комунални услуги (като например газ).

Към сайта на Verstraete Enterprisesе

 

Image

МАТРИКС ПАК ЕООД

Matrix Pack, лидер на европейския пазар, специализиран в производството на пластмасови изделия и е единствената компания, която има възможност да произвежда всякакъв вид пластмасови изделия за лична или търговска употреба.

Най-съвременните заводи на компанията разполагат с напълно автоматизирани производствени линии, които произвеждат 30 000 000 артикула дневно. Изнасяме в 35 държави на четири континента и имаме всички необходими сертификати.

Нашата цел е да реагираме незабавно и надеждно на нуждите на пазара, предлагайки безброй възможности за избор както на продукти, така и на опаковки. Така станахме синоним на качество, отзивчивост и разнообразие.

Към сайта на МАТРИКС ПАК ЕООД

 

Image

Хъс ООД

 

Фирма ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия.

През годините компанията инвестира в технологично оборудване, нови и модерни складови бази.

Широката гама стоманени продукти и големите складови наличности, дават възможност да се задоволи търсенето на метали и метални изделия в различни сегменти - строителство, машиностроене, последваща преработка, индустриална техника и др.

Пазарният дял на дружеството е около 20%, което категорично определя ХЪС ООД като лидер на пазара.

Към сайта на Хъс ООД

Image

Труд- Каб ЕООД

 
Фирмата се занимава с производство и търговия на продукти за селскостопанска и промишлена употреба; Покупко-продажба на стоки и недвижими имоти; Търговско представителство и посредничество на физически и юридически български и чуждестранни лица, както и всички други дейности и услуги, незабранени от закона.