Продължете към съдържанието
Контакти:
Телефон: 0896 53 90 57
Email: office@tllessons.com
Image

ЛЯТНО И ЦЕЛОГОДИШНО УЧИЛИЩЕ

Езиков център TLS представя на вашето внимание ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ и ЦЕЛОГОДИШНА ЗАНИМАЛНЯ. Децата ще се радват на динамична програма, която включва различни занимания, които ще обогатят и развият уменията, придобити в училище. Наред с това ще имат и редица забавления, които ще направят лятната им ваканция и ученето в клас незабравими!

Специално за Вас, мили родители, и вашите деца изготвихме идеалния план не само за лятно училище в град Пловдив, а и за целогодишно такова, в което вашето дете ще получи ежедневната подкрепа за подготовка на уроците си, ще запълни допуснатите пропуски през последните месеци и ще натрупа нови знания, които ще му послужат не само в следващата учебна година, а и занапред.

За поредна година, ние от Tanya’s Language School, ще организираме лятно училище, а от септември месец и целогодишна учебна занималня, в която децата ще залягат над учебниците и ще си подготвят домашните за следващите дни.

 

Лятно училище (за деца от предучилищна възраст до 7.клас)

 

Учебният ден при целодневното обучение започва в 08:00 часа и приключва в 17:00 часа (не е проблем да вземете детето си и по-късно, винаги ще влезем в положение и ще Ви изчакаме). При полудневното обучение, учебния ден започва в 08:00 часа и приключва в 12:00 часа.

В рамките на тези учебни часове се провеждат занятия по основните общообразователни предмети в училище, а именно български език и литература, математика, английски език. Включени са и други развлекателни дейности. Ако желаете детето Ви да изучава допълнително друг чужд език или предмет, можем да го включим в програмата му, срещу допълнително заплащане.

- Целодневна или полудневна форма на обучение;

- Четене на литературни произведения от задължителните списъци и допълнителни такива;

- Преговор и надграждане на учебния материал по общообразователните предмети (Български език, Математика, Английски и др.);

- Запознаване на децата с различни образователни теми;

- Цена за целодневно обучение- 380лв./на месец;
- Цена за полудневно обучение- 210лв./ на месец;
- По ваше желание, след направено запитване, можем да изготвим цени за седмично и дневно посещение.

! В обявената цена не са включени:

- Допълнителни занимания по други езици (немски, руски, испански)- доплаща се по 15лв./1уч.ч.

- Кетъринг (закуска, обяд, следобедна закуска)- по 10лв./ден.

Целогодишна учебна занималня, по време на цялата учебна година (за ученици от 1. до 7.клас)

Тези занимания ще е от изключителна помощ за Вас родители, ако учениците преминат и в онлайн форма на обучение. Преподавателите ни ще се грижат за навременното изпращане на заданията и за успешното включване в часове. Лятното ни училище ще комбинира методи за учене с удоволствие и преживяване на приятни забавления.

I смяна от 08:00 до 13:00 часа

II смяна от 13:00 до 18:00 часа.

- Дискутиране и анализиране на литературни произведения

- Подготовка на домашни работи и надграждане на учебния материал по общообразователните предмети (Български език, Математика, Английски и др.)

- Цена- 210лв./ на месец

* Забележка: обявените часове тук ще бъдат съобразени с часовете на започване и приключване на училището, в което учи Вашето дете.